Heeft u een vraag?

Contact

Laat uw dak renoveren door een professional
Brede expertise in hellende daken

Wil u uw dak renoveren in Oudenaarde of grote omgeving? Hoogtijd om kennis te maken met de vaardigheden van VC Construct, een professionele dakwerker met jarenlange ervaring.

Dakpannen of leien

Naast het plaatsen van een plat dak in EPDM of roofing is VC Construct ook gespecialiseerd in het renoveren, vernieuwen of volledig vervangen van hellende daken met dakpannen of leien. Wij doen zowel daktimmerwerken als het plaatsen van dakbedekking. Hebt u een lek of komt er een dakpan los door stormschade? Niet panikeren. Voor kleine, dringende herstellingen houden we altijd een gaatje vrij in onze agenda.

Dakramen en dakkapellen

Maar niet alleen een dak renoveren behoort tot onze corebusiness. Wij voorzien ook dakramen en dakkapellen volledig naar uw wensen. Is uw dak nog in goede staat, maar wil u het toch laten isoleren? Ook dat kan bij VC Construct uit Oudenaarde. Bij dakisolatie ligt de klemtoon op het energiezuiniger maken van een woning. We vinden het evident om samen met onze klanten energiebesparingen te realiseren. Dakisolatie is niet alleen gunstig voor de portemonnee, maar verhoogt ook het comfort in uw woning.

Misschien wil u nog een stapje verder gaan en naast dakwerken ook uw gevelbekleding aan ons toevertrouwen? Contacteer ons gerust voor meer info of een vrijblijvende offerte op maat.

VC Construct

Oudstrijdersstraat 57
9700 - Nederename


Tel.: 055 50 00 10 055 50 00 10

BTW BE 0669.715.912

Waarom voor ons kiezen?

  • Vrijblijvende offertes
  • +12j ervaring in de sector
  • Renovaties en nieuwbouw
  • Ook kleine herstellingen